ua en ru

В Хмельницькій області від вибуху гранати загинув чоловік

В Хмельницькій області від вибуху гранати загинув чоловік Фото: в столярному цеху вибухнула граната

Троє його товаришів отримали поранення

В місті Шепетівка Хмельницької області в результаті вибуху гранати Ф-1 загинув чоловік 35 років, троє його товаришів отримали поранення. Один з них знаходиться в реанімації. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Трагедія сталася пізно ввечері 15 грудня. Четверо чоловіків розпивали спиртне в столярному цеху. Один з них почав хвалитися перед товаришами гранатою Ф-1, переконуючи, що вона навчальна. Коли двоє чоловіків відійшли покурити, власник гранати намагався заховати її до кишені. У цей момент стався вибух.

За інформацією прес-служби чоловік, який тримав гранату, загинув на місці. Його товариш 33 років, що знаходиться поруч, отримав важкі осколкові поранення. Двох інших людей контузило вибуховою хвилею.

Зараз правоохоронці з'ясовують походження гранати і всі обставини інциденту. Попередньо кримінальне провадження відкрито за статтею 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Про загиблого відомо, що він майже 15 років провів у в'язниці за хуліганство, крадіжки та вбивство співробітника правоохоронних органів

Нагадаємо, у Житомирі п'яні поліцейські погрожували ножем відвідувачам кафе.