ua en ru

У Хмельницькій області невідомі напали на поліцейських, ті відкрили вогонь

У Хмельницькій області невідомі напали на поліцейських, ті відкрили вогонь Фото: від пострілу одному зі зловмисників було пошкоджено ногу

Чоловікам на позашляховику не сподобалися проблискові маячки на машині поліції

У місті Славута Хмельницької області троє молодиків на позашляховику підрізали поліцейську патрульну машину і стали погрожувати її екіпажу через те, що на транспортному засобі були увімкнені проблискові маячки. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Хмельницькій області.

Зазначено, що працівники поліції везли з медичного освідування водія, затриманого за керування автомобілем у нетверезому стані.

"На перехресті патрульну машину підрізав Mitsubishi Pajero. Із нього вийшли троє чоловіків, один із яких відкрив водійські дверцята і спробував витягти правоохоронця з-за керма, супроводжуючи свої дії брутальною лайкою та обуреннями з приводу того, що патрульна машина їхала з проблисковими маячками", - йдеться в повідомленні.


"У результаті сутички працівник поліції через відкриті дверцята зробив попереджувальний постріл у землю (вистрелити у повітря було неможливо), в результаті чого вирваний кулею шматок асфальту пошкодив зловмисникові ногу. Потерпілому у місцевій лікарні надали медичну допомогу без госпіталізації, після чого всім трьом запропонували здати аналіз на вміст алкоголю в крові. Двоє з них відмовилися від проходження освідування, а у третього вміст алкоголю становив 1,7 проміле", - доповіли у відомстві.

Наразі стосовно чоловіків відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Нагадаємо, у Чернігівській області при затриманні злочинців, підозрюваних у скоєнні вбивства, ножові проникаючі поранення дістали троє поліцейських.