ua en ru

У Хмельницької області в ДТП 3 людини загинуло та ще 3 травмувалося

У Хмельницької області в ДТП 3 людини загинуло та ще 3 травмувалося Фото: місце ДТП у Хмельницькій області (прес-служба НПУ)

Серед травмованих - водії обох транспортних засобів

Минулої ночі на межі Кам‘янець-Подільського та Дунаєвецького районів Хмельницької області сталась дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів, у якій троє людей загинуло та ще троє травмувалися. Серед травмованих - водії обох транспортних засобів, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що слідчі разом з експертами-криміналістами до ранку оглядали місце події та опитували свідків, щоб зібрати докази і максимально точно встановити причини ДТП.

"За попередніми даними, 30-річний водій "Шевроле Авео", здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з "Тойотою Супра" під керуванням 39-річного жителя Дунаєвецького району. В результаті аварії двоє пасажирів "Шевроле", жінка 1964 р. н. та юнак 2000 р. н., а також один пасажир "Тойоти", чоловік 1986 р. н., загинули на місці події", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху".

altaltalt

Фото: наслідки ДТП у Хмельницькій області (прес-служба НПУ)

Наразі водія, якого підозрюють у вчиненні ДТП, уже затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу. Він перебуває під вартою у лікарні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули дві людини.