ua en ru

У Хмельницькій області 20 дітей отруїлися у християнському таборі

У Хмельницькій області 20 дітей отруїлися у християнському таборі Фото: лікарня

Також постраждали двоє дорослих

У Хмельницькій області госпіталізовано 20 дітей 13-17 років, а також двоє дорослих, які отруїлися в християнському таборі. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції.

"22 людини, серед яких 20 - це діти, у різдвяну ніч і на ранок були госпіталізовані в Красиловскую центральну районну лікарню з ознаками гострого отруєння. Всі вони були на службі в церкві міста Красилів", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці припускають, що причиною захворювання могли стати молочні продукти, які госпіталізовані діти вживали у той день, але остаточні висновки можна буде робити тільки після ретельного вивчення всіх обставин справи та проведення всіх необхідних досліджень.

Зараз інформація за даним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань та працівники Красилівського відділу поліції проводять перевірку.

Нагадаємо, в грудні 2015 р. щонайменше 19 осіб померли, 172 опинилися в лікарні на північному сході Камбоджі після того, як випили рисового вина, змішаного з метанолом.