ua en ru

У Хмельницькому затримали чоловіка, який розстріляв трьох людей

У Хмельницькому затримали чоловіка, який розстріляв трьох людей Фото: у Хмельницькому затримали зловмисника, який поранив трьох

Злочинець переховувався в лісі на околиці міста

У Хмельницькому сьогодні, 26 листопада 2015 року, затримали чоловіка, який напередодні розстріляв трьох людей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.

"Правоохоронці оперативно встановили особу підозрюваного. Ним виявився 49-річний мешканець обласного центру Олександр Рачков. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Поліцейськими була організована спецоперація по розшуку зловмисника, і вже сьогодні в обідню пору його затримали на околиці міста. Як з'ясувалося, підозрюваний переховувався в Лесогринивецком лісі", - йдеться в повідомленні.

Його затримали на кінцевій тролейбусній зупинці в мікрорайоні Озерна.

Поліція відкрила кримінальні провадження за 1 п. і п. 13 ч. 2 ст. 115 "Умисне вбивство" та ст. 348 "Посягання на життя працівника правоохоронного органу" Кримінального кодексу України, які об'єднали в одну. Зловмиснику може загрожувати довічне ув'язнення.

У Хмельницькому затримали чоловіка, який розстріляв трьох людей

Фото: чоловік поранив продавщицю і відвідувача магазину

Нагадаємо, вчора, 25 листопада, близько 20:00 години в одному з магазинів у центрі Хмельницького підозрюваний з обрізу мисливської рушниці поранив 38-річну продавщицю і 31-річного чоловіка. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Під час спроби поліцейських затримати підозрюваного, він відкрив стрілянину, але не влучив. Тікаючи від переслідування, злочинець поранив ще одного чоловіка, місцевого жителя, 1968 року народження. Всіх трьох постраждалих прооперували, загрози їх життю немає.