ua en ru

У Херсоні зі стріляниною міліція затримала двох злочинців, один з них загинув

У Херсоні зі стріляниною міліція затримала двох злочинців, один з них загинув Фото: у Херсоні міліція затримала двох грабіжників

Два озброєних чоловіка побили жінку молотком і пограбували її

У Херсоні міліція зі стріляниною затримали двох злочинців, які пограбували та побили жінку, а потім погрожували перехожим. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Херсонській області.

"В міліцію надійшло повідомлення про те, що в квартирі однієї з багатоповерхівок у Таврійському мікрорайоні кричить жінка. На місце події виїхала група швидкого реагування. Коли міліціонери під'їхали до будинку, очевидці розповіли, що з під'їзду вибігли двоє невідомих з пакетом в руках. В сусідньому дворі міліціонери наздогнали двох підозрілих чоловіків. Один з них вдарив ножем міліціонера. Ніж не розкрився, і зловмисник почав тікати у бік приватного сектора. Інший, щоб уникнути затримання, схопив дівчину і приставив до голови пістолет. Побачивши міліціонерів, зловмисник направив пістолет на нього. Міліціонер вистрілив у нападника. Зловмисник через кілька годин помер у лікарні", - йдеться в повідомленні.

Щоб затримати другого злочинця, який зник з місця події, по тривозі були підняті працівники херсонських райвідділів, спецпідрозділів, батальйону "Херсон", екіпажу патрульної служби та ДАІ. Менш ніж через годину зловмисника виявили у дворі приватного будинку на сусідній вулиці. Він ховався серед господарських будівель і, побачивши міліціонера, кинувся на нього з ножем. Оперативник застосував табельну вогнепальну зброю.

У Херсоні зі стріляниною міліція затримала двох злочинців, один з них загинув

Фото: у Херсоні затримали двох озброєних грабіжників

Правоохоронці встановили, що близько восьмої години ранку двоє чоловіків стояли біля однієї з квартир і чекали, коли господиня вийде з дому. Жінка відкрила двері, і вони заштовхнули її в квартиру, зв'язали мотузком, кілька разів вдарили молотком по голові, забрали гроші, мобільний телефон, алкоголь і вибігли з під'їзду. Попередня правова кваліфікація злочину - ст. 187 "Розбій".

Нагадаємо, у Хмельницькому охоронець відкрив стрілянину по трактористам.