ua en ru

Хата на тата 2018: 7 сезон 4 випуск дивитися онлайн

Хата на тата 2018: 7 сезон 4 випуск дивитися онлайн Кадр з шоу Хата на тата

Хата на тата 2018: 4 випуск можна дивитись онлайн на Styler. Новий епізод шоу вийшов у понеділок, 17 вересня, на каналі СТБ.

В цей понеділок, 17 вересня на СТБ вийшов четвертий випуск проекту Хата на тата 2018.

Тато-фермер Ігор Бондар з Полтавщини став героєм нового випуску сімейного реаліті Хата на тата. Кілька років тому на всі сімейні заощадження він відкрив власне підприємство, яке поки не принесло ні гроша. Всі ці роки сім'ю містить дружина героя Інна, а сам Ігор годує рідних лише "перспективами".

Дивитися онлайн 7 сезон четвертий випуск Хата на тата від 17.09.2018 на Styler.

Герой нового випуску Хата на тата Ігор Бондар з Полтавщини мріє заволодіти землями всього району і вірить, що через десять років його фото будуть прикрашати кращі глянці аграрної тематики, а він буде найуспішнішим фермером. Незважаючи на те, що його фірма грошей поки не приносить, Ігор в усьому бачить позитив і вірить у світле майбутнє", який вже за рогом".

Щоб "розкрутити" свій бізнес директор цілими днями розклеює оголошення, роздає візитки і займається самопіаром. На цьому "справи" папи закінчуються. Однак вдома Ігор нічим не допомагає дружині, адже він - директор.

Хата на тата 2018: 7 сезон 4 випуск дивитися онлайн

Хата на тата 2018: 7 сезон 4 випуск дивитися онлайнКадр з шоу Хата на тата 2018

"Як я ось цими золотими руками можу робити домашні справи? Дружина повинна в усьому мені догоджати. Що у неї за робота? Бухгалтер? А я директор - цим все сказано", - заперечує герой.

Бути "прислугою у короля" дружині набридло. Інна твердо вирішила, якщо Хата на тата не змінить чоловіка, то вона готова подавати на розлучення.

Хата на тата 2018: 7 сезон 4 випуск дивитися онлайн

Хата на тата 2018: 7 сезон 4 випуск дивитися онлайнКадр з шоу Хата на тата 2018

Тому у батька є всього лише один шанс врятувати свою сім'ю. Разом з деткми – з п'ятирічною Викусей і першокласником Ромою - він провів сім днів без дружини. Татові було несолодко, адже він вперше по-справжньому доглядав за своїм володіннями, забирався в свинарнику, готував вареники і суп, і багато іншого.

Нагадаємо, раніше ми публікували 3 випуск 7 сезону шоу " Хата на тата.

Рекомендуємо до перегляду: