ua en ru

У Харківській області жінка застрелила п'яного чоловіка, який проник в її будинок

У Харківській області жінка застрелила п'яного чоловіка, який проник в її будинок Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харківській області жінка застрелила п'яного чоловіка, який проник в її будинок. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"39-річна мешканка Зміївського району нанесла п’яному невідомому, який ввечері вдерся до її оселі, смертельні вогнепальні ушкодження в голову. Від отриманих поранень чоловік помер", - йдеться у повідомлення.

Як зазначається, правоохоронці отримали повідомлення про подію вчора, 31 серпня, о 20:25.

Повідомляється, що п'яний чоловік через незачинені двері проник до приватного будинку жінки та в агресивній формі почав вимагати горілку. Жінка, яка знаходилася вдома з малолітніми дітьми, злякалась невідомого, схопила гладкоствольну рушницю, зареєстровану на її чоловіка, і здійснила шість пострілів у бік невідомого.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 118 (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) Кримінального кодексу України. Наразі жінці загрожують виправні роботи на строк до 2 років або обмеження волі на строк до 3 років, або 2 роки позбавлення волі.

На Харківщині жінка, обороняючись, застрелила чоловіка 39-річна мешканка Зміївського району нанесла п’яному нев...

Опубліковано Поліція Харківщини 1 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні вночі у Харкові біля заводу "Турбоатом" стався конфлікт зі стріляниною між двома групами людей, загальною кількістю понад 20 чоловік.