ua en ru

У Харківській області п'яний чоловік у ході сварки вдарив ножем батька

У Харківській області п'яний чоловік у ході сварки вдарив ножем батька Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харківській області п'яний чоловік у ході сварки вдарив ножем батька. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як зазначається, поліція отримала повідомлення, що бригадою швидкою допомогою до центральної районної лікарні міста Вовчанська доставлений чоловік з різаним ножовим пораненням грудної клітини.

Правоохоронці встановили, що злочин скоїв безробітний 51-річний син потерпілого - житель села Земляний Яр Вовчанського району.

"Підозрюваний протягом дня вживав спиртне. Між батьком та сином виникла сварка. У розпалі конфлікту зловмисник схопив з кухонного стола ніж та вдарив батька в грудну клітину. Потім зловмисник вибіг на вулицю та розповів про подію сусідці, яка викликала швидку допомогу", - йдеться у повідомленні.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує 8 років позбавлення волі.

У Харківській області правоохоронці затримали чоловіка, який наніс тілесні ушкодження своєму батькові Зловмисником вияв...

Опубліковано Поліція Харківщини 13 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області у дворі приватного будинку стався вибух.