ua en ru

У Харківській області п'яний чоловік у ході сварки вдарив ножем знайомого

У Харківській області п'яний чоловік у ході сварки вдарив ножем знайомого Фото: поліція (РБК-Україна)

Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

У Харківській області п'яний чоловік у ході сварки вдарив ножем знайомого, наразі його госпіталізовано. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"Вчора з ножовим пораненням живота 26-річного мешканця селища Високий було доставлено до відділення реанімації Мереф’янської центральної районної лікарні та відразу повідомлено про подію правоохоронцям", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що ножові поранення потерпілому завдав його безробітний 42-річний знайомий, який вже визнав свою провину.

Як повідомляється, під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка і чоловік наніс знайомому ножем удар в живіт.

"Постраждалого прооперовано, стан його здоров’я медики оцінюють як стабільно тяжкий. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 , ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 15 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

#Поліція_Харківщини На Харківщині чоловік наніс знайомому ножове поранення За скоєння злочину працівники Харківського ві...

Опубліковано Поліція Харківщини 31 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області потяг на смерть збив жінку.