ua en ru

У Харківській області невідомі вистрілили в автомобіль з гранатомета

У Харківській області невідомі вистрілили в автомобіль з гранатомета Фото: поліція (РБК-Україна)

Розпочато кримінальне провадження

У Вовчанську Харківської області невідомі вистрілили в автомобіль з гранатомета. Про це повідомляє обласна поліція на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"3 жовтня до Вовчанського відділу поліції надійшло повідомлення від жінки, що близько 00:25 вона почула звук, схожий на постріл. У ході перевірки інформації було встановлено, що в місті Вовчанську на узбіччі в напрямку руху з села Вовчанські Хутори до центру міста виявлено пошкоджений термічною дією вогню автомобіль Toyota FJ cruiser", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що 35-річний водій рухався по вулиці до міста Вовчанська. Біля перехрестя почув вибух, яким пошкодило задню частину автомобіля, після чого зупинив автомобіль та залишив місце події. На узбіччі експерти виявили фрагменти пускового пристрою гранатомету.

#Поліція_Харківщини Працівники поліції Харківщини встановлюють обставини замаху на вбивство Невідомі у Вовчанську здійсн...

Опубліковано Поліція Харківщини 4 жовтня 2017 р.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння вищевказаного кримінального правопорушення.

Нагадаємо, у вересні у Запорізькій області поліцейські вилучили гранатомет "РПГ-26" у раніше судимого жителя Більмацького району.