ua en ru

У Харківській області чоловік застрелився із саморобної зброї

У Харківській області чоловік застрелився із саморобної зброї Фото: поліція

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У місті Зміїв у Харківській області чоловік покінчив життя самогубством, вистріливши собі у груди із саморобної зброї. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"59-річний мешканець Змійова вистрілив у груди з саморобного металевого предмету, виготовленого з металевої трубки, яка була затиснута в слюсарні тиски...При житті чоловік скаржився на тяжке життя", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці отримали повідомлення про подію 3 червня о 17:20. 37-річний син загиблого розповів, що виявив тіло свого батька у гаражі, який розташований на території будинку за місцем мешкання.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою "самогубство".

#Поліція_Харківщини У Харківській області чоловік покінчив життя самогубством Повідомлення про подію надійшло до Зміївс...

Опубліковано Поліція Харківщини 4 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові 20-річний хлопець вчинив самогубство, викинувшись з вікна багатоповерхівки.