ua en ru

У Харківській області чоловік через ревнощі вбив жінку, розчленив тіло та викинув у річку

У Харківській області чоловік через ревнощі вбив жінку, розчленив тіло та викинув у річку Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Чоловік зізнався у скоєнні злочину

У м. Ізюм у Харківській області чоловік через ревнощі вбив жінку, після чого розчленив тіло та викинув у річку Сіверський Донець. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"В ході раптової сварки через ревнощі зловмисник задушив знайому, тіло розчленив та викинув у річку Сіверський Донець в Ізюмському районі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, тіло жінки без голови та нижніх кінцівок правоохоронці виявили 31 березня. За вказаним фактом було відкрито кримінальну справу. Правоохоронці встановили особу загиблої, нею виявилася 38-річна місцева мешканка, яка знаходилась у розшуку, оскільки на момент її виявлення вона вде 10 днів числилася зниклою безвісті.

У ході розслідування правоохоронці викрили у скоєнні вбивства раніше судимого 60-річного чоловіка, який народився та тривалий час мешкав у Донецькій області, а у 2015 році після звільнення з місця позбавлення волі приїхав до сестри в гуртожиток у місто Ізюм. Чоловік зізнався у скоєнні злочину.

#Поліція_Харківщини Оперативники Харківщини викрили чоловіка у вбивстві жінки В ході раптової сварки через ревнощі злов...

Опубліковано Поліція Харківщини 13 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові правоохоронці зі стріляниною затримали двох ймовірних терористів ІДІЛ.