ua en ru

У Харківській області чоловік отруївся чадним газом

У Харківській області чоловік отруївся чадним газом Фото: поліція

Правоохоронці на тілі ознак насильницької смерті не виявили

У Харківській області чоловік отруївся чадним газом. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"Про подію до Золочівського відділу поліції повідомила 66-річна жінка.
23 квітня о 09:45 до поліції надійшло повідомлення від мешканки смт Золочів, що в будинку вона виявила тіло свого 55-річного сусіда", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, виїхавши на місце пригоди, правоохоронці на тілі ознак насильницької смерті не виявили. За попередньою версією, причиною смерті є отруєння чадним газом.

"Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок", - йдеться у повідомленні.

На Харківщині чоловік отруївся чадним газом Про подію до Золочівського відділу поліції повідомила 66-річна жінка. 23 кві...

Опубліковано Поліція Харківщини 24 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові вчора, 23 квітня 2017 року, поліція затримала п'яного чоловіка з гранатою. Чоловік пояснив, що знайшов боєприпас під мостом. Наразі гранату вилучили та направили на дослідження. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу зловмиснику.