ua en ru

У Харківській області автомобіль в'їхав у електроопору, є загиблий

У Харківській області автомобіль в'їхав у електроопору, є загиблий Фото: ДТП (УНІАН)

В результаті аварії чоловік водій загинув на місці події

У Харківській області автомобіль Mitsubishi в'їхав у бетонну опору лінії електропередачі, водій загинув на місці. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області Facebook.

"60-річний водій автомобіля "Міцубісі" не впорався з керуванням і допустив виїзд на зустрічну смугу руху. Після чого здійснив наїзд на перешкоду - бетонну опору лінії електропередачі, з подальшим перекиданням автомобіля. Від отриманих травм чоловік помер на місці події", - йдеться в повідомленні.

На даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. ст 2. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

#Поліція_Харківщини На Харківщині в результаті ДТП загинув чоловік Аварія сталася 18 липня близько 5:35 на перехресті ву...

Опубліковано Поліція Харківщини 19 липня 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні в Миколаївській області в селищі міського типу Буг 18 липня у дорожньо-транспортній пригоді (ДТП) загинула жінка-велосипедист.