ua en ru

Харківські газовики передали допомогу українським військовим в Мар’їнку

Харківські газовики передали допомогу українським військовим в Мар’їнку Фото: газ (dtek.com)

14 жовтня подарунки та близько 50 дитячих малюнків передані бійцям 92 окремої механізованої бригади

До Дня захисника України профспілки газорозподільних компаній Харківської області передали допомогу бійцям 92-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України. Напередодні свята, українські військові, що захищають батьківщину на сході України, отримали теплі речі, ковдри та солодощі від газівників. Про це повідомляє прес-служба компанії.

За рішенням профспілок ПАТ "Харківгаз" та ПАТ "Харківміськгаз", до Дня захисника України було придбано теплі речі, солодощі для бійців в зону АТО та проведено конкурс дитячого малюнку, присвяченого мужності українських військових. За допомогою харківських волонтерів, 14 жовтня подарунки та близько 50 дитячих малюнків передані бійцям 92 окремої механізованої бригади.

"Військові, що перебувають в зоні АТО ціною власного життя захищають Батьківщину та український народ. За безхмарне небо над головою ми завдячуємо саме їм . Дякуємо харківським волонтерам та дітям, які допомогли висловити щиру вдячність українським бійцям та підтримати армію", - зазначила голова профспілки працівників ПАТ "Харківгаз" Ольга Василенко.

Загалом, в конкурсі дитячого малюнку ПАТ "Харківгаз" та ПАТ "Харківміськгаз" взяли участь більше п’ятдесяти дітей з різних куточків Харківщини. Шестеро з них отримали цінні подарунки від профспілкових організацій, інші - сувенірну продукцію.