ua en ru

У Харкові зафіксовано черговий випадок захворювання ботулізмом

У Харкові зафіксовано черговий випадок захворювання ботулізмом Фото: спалах ботулізму в Україні (facebook.com/oleg.grigoryev)

Молода дівчина отруїлася в’яленою рибою, її стан важкий

У Харкові 21 липня 2017 року 22-річну жутельку міста було госпіталізовано до інфекційної лікарні з попереднім діагнозом ботулізм. Стан здоров’я дівчини тяжкий, повідомляє прес-служба обласної поліції у Facebook.

"Мати постраждалої пояснила, що ввечері 21 липня їй зателефонувала донька та поскаржилась на погане самопочуття. В лікарні стан дівчини погіршився і 22 липня її було приєднано до апарату штучного дихання. Правоохоронці встановили, що дівчина отруїлася в’яленою рибою, яку напередодні придбала в одному з магазинів на вулиці Клочківська", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом слідчим Шевченківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Обставини події з’ясовуються.

#Поліція_Харківщини У Харкові молода дівчина отруїлася в’яленою рибою 21 липня 22-річну харків’янку було госпіт...

Опубліковано Поліція Харківщини 22 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні з початку 2017 року 9 людей померли внаслідок захворювання ботулізмом, загалом же зареєстровано 90 випадків захворювання.