ua en ru

У Харкові вбили таксиста

У Харкові вбили таксиста Фото: місце події (hk.npu.gov.ua)

Наразі поліція розшукує вбивцю

У Харкові поліція виявила тіло 55-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті на вулиці Вокзальній. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення прес-служби поліції.

За попередньою інформацією, невідомий вийшов з автомобіля "Hyundai" (державний знак "АХ1998ВА") та вбив водія автівки, після чого зник у невідомому напрямку.

Повідомлення про виявлення тіла чоловіка на вулиці Вокзальній надійшло до Основ’янського відділу поліції 11 лютого о 12:43.

У скоєнні злочину підозрюється чоловік середнього зросту, на вигляд 25-30 років. Був одягнутий у куртку темного кольору.

Інформація зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Вирішується питання щодо кваліфікації події за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Працівники поліції вживають усіх заходів щодо встановлення особи зловмисника та його затримання.

Як пишуть місцеві ЗМІ, вбитий був водієм таксі. Його знайшли з перерізаним горлом.

Фото: місце події (hk.npu.gov.ua)

Раніше повідомлялося, що поліція встановила особу та зібрала доказову базу для оголошення підозри замовникові нападу на офіцера карного розшуку, який стався 16 січня 2019 року у Харкові.

РБК-Україна писало, що у минулому 2018 році в Україні було зафіксовано 463,3 тис. злочинів, серед яких - 1508 умисних вбивств.