ua en ru

У Харкові троє неповнолітніх вчинила потрійне вбивство

У Харкові троє неповнолітніх вчинила потрійне вбивство Фото: тройное убийство в Харькове

Мотивом до вбивства послужили неприязні відносини

Працівники Орджонікідзевського райвідділу міліції Харкова вчора, 11 червня 2015 р., затримали за скоєння потрійного вбивства трьох неповнолітніх харків'ян. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Харківській області.

"О 5:40 до чергової частини Орджонікідзевського РВ надійшло повідомлення, що на вул. Миру з чисельними тілесними ушкодженнями голови та тулуба виявлені тіла двох чоловіків. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Було встановлено особи загиблих - 50 та 58-річних громадян без певного місця проживання", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що правоохоронці з'ясували, що з місця події до Харківської міськоїклінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги у тяжкому стані були доставлені жінка та ще двоє чоловіків, один з яких помер від отриманих травм у медичному закладі.

У Харкові троє неповнолітніх вчинила потрійне вбивство

Фото: Сергій Денисенко

"Цього ж дня, менше ніж за добу, оперативники та дільничні інспектори міліції затримали за обґрунтованою підозрою у скоєнні злочину трьох неповнолітніх мешканців Харкова. Двоє 15-річних та 16-річний хлопці вже мали проблеми із законом за вчинення майнових злочинів", - розповів начальник Орджонікідзевського райвідділу міста Харкова полковник міліції Сергій Денисенко.

Повідомляється, що за попередніми даними, мотивом до того, що підозрювані забили чоловіків до смерті стали неприязні відносини. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2, п. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, що передбачає до 15 років позбавлення волі.

Наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Харкові 7 осіб госпіталізовано з ножовими пораненнями в результаті атаки натовпу людей.