ua en ru

У Харкові внаслідок потрійної ДТП постраждали 5 осіб

У Харкові внаслідок потрійної ДТП постраждали 5 осіб Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Серед постраждалих четверо дітей

У Харкові внаслідок потрійної дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) постраждали 5 осіб, зокрема четверо дітей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як зазначається, аварія сталася сьогодні вранці, 12 вересня 2017 року, на вулиці Танкопії, де зіштовхнулися три автомобілі: "Хюндай", "Део" та "Мерседес".

"33-річний водій автомобіля "Хюндай" прямував по провулку Григоренко в напрямку проспекту Льва Ландау та в районі будинку № 7 по вулиці Танкопії допустив зіткнення з автомобілем "Део", після чого виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з "Мерседесом". В результаті ДТП постраждали пасажири автомобіля "Мерседес" - четверо дітей та чоловік", - йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У Харкові в аварії постраждали четверо дітей 12-річні малолітні з саднами були доставлені до Харківської міської ...

Опубліковано Поліція Харківщини 12 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 10 вересня, поблизу села Кучеряве Охтирського району Сумської області сталася ДТП за участю мікроавтобусів "ГАЗель" і "Мерседес-Спринтер".