ua en ru

У Харкові п'яний утримував у заручниках лікарів

У Харкові п'яний утримував у заручниках лікарів Фото: у Харкові п'яний утримував лікарів

Виявилося, що у чоловіка був "алкогольний психоз"

У Харкові чоловік утримував у заручниках працівників бригади швидкої медичної допомоги. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції в Facebook.


"Поліцейські виявили 40-річного громадянина, який закрив співробітників медичної допомоги у себе вдома. Чоловік вів себе неадекватно, на вимоги патрульних відкрити двері не реагував", - йдеться в повідомленні.

Патрульні прийняли рішення потрапити в квартиру через вікно. Пізніше з'ясувалося, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння і марив.

На місце викликали спеціалізовану бригаду швидкої медичної допомоги, яка госпіталізувала нетверезого з попереднім діагнозом "алкогольний психоз".

Як з'ясувалося, бригаду швидкої медичної допомоги викликав батько нетверезого чоловіка, тому, що його син марив. Прибувши на виклик, працівники швидкої зайшли в квартиру, щоб надати хворому медичну допомогу. Однак, коли медики зібралися йти, двері квартири не відкривалися, а чоловік продовжував вести себе неадекватно. Тому заради власної безпеки працівники швидкої звернулися за допомогою в поліцію.

Нагадаємо, в Харківській області суд ухвалив рішення взяти під варту чотирьох жителів Куп'янська, підозрюваних в умисному вбивстві.