ua en ru

У Харкові сталася стрілянина, є постраждалі

У Харкові сталася стрілянина, є постраждалі Фото: поліція (РБК-Україна)

Чоловіків доставлено до лікарні з пораненнями, ймовірно отриманими від травматичного пістолету

У Харкові вчора ввечорі, 13 липня 2017 року, сталася стрілянина, внаслідок якої постраждали двоє людей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як зазначається, подія трапилася близько 19 години на вулиці Сумській. Внаслідок стрілянини у Харкові постраждали двоє громадян, їх доставлено до лікарні з пораненнями, попередньо отриманими від травматичного пістолету.

"Причиною сварки стала прибудова балкону мешканцями даного будинку. Нібито власники недобудованого кафе, яке впритул прилягає до жилого дому та межує з лоджією, були незадоволені будівництвом сусідів. Через це між людьми вже неодноразово траплялися конфлікти. Вирішення стосунків цього вечора закінчилося стріляниною", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі проводяться усі необхідні заходи на встановлення осіб, причетних до скоєння злочину та встановлюється їх місцезнаходження.

#Поліція_Харківщини Правоохоронці встановлюють обставини конфліктної ситуації в одному з будинків на вулиці Сумській Вна...

Опубліковано Поліція Харківщини 14 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області чоловік через ревнощі вбив жінку, розчленив тіло та викинув у річку.