ua en ru

У Харкові поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка в центрі міста

У Харкові поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка в центрі міста Фото: поліція

У затриманого вилучено зброю

У Харкові поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка в центрі міста. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник ГУНП в Харківській області Анатолій Дмитрієв.

"Декілька хвилин тому харківські поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві на Римарській. Оперативно спрацювали пошукові групи. У затриманого вилучено зброю, з якої, найімовірніше, і був застрелений працівник сервісного центру", - йдеться у повідомленні.


Як повідомляється, наразі перевіряється його причетність до до вчинення інших злочинів.

"Як уже встановлено, злодій "мандрував" різними містами України, у зв’язку з чим з’ясовується його причетність до вчинення інших злочинів. Дякую харківським поліцейським за професійну роботу!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора близько 19:10 у центрі Харкова застрелили чоловіка. Чоловік зайшов до офісу, який спеціалізується на ремонті комп'ютерної техніки, і з незрозумілих причин відкрив стрілянину з невстановленої зброї. В цей час в приміщенні знаходилися двоє робітників даної установи. У одного з них потрапила куля, інший встиг сховатися в коморі і викликати поліцію.

Зловмисником виявився громадянин Грузії, який проживає в Україні тимчасово.