ua en ru

У Харкові поїзд на смерть збив чоловіка

У Харкові поїзд на смерть збив чоловіка Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Чоловік помер у лікарні

У Харкові вчора вранці, 28 червня 2017 року, поїзд на смерть збив чоловіка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"У Харкові потягом смертельно травмовано чоловіка. Повідомлення про подію надійшло до Основ'янського відділу поліції 28 червня о 10:22", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подія трапилася на залізничній станції "Основа", де потяг сполученням Лисичанськ-Київ збив 50-річного чоловіка, наразі проводиться перевірка.

"З численними травмами та забиттями в стані алкогольного сп'яніння постраждалого було доставлено до відділення реанімації Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. В лікарні чоловік помер", - йдеться у повідомленні.

У Харкові потягом смертельно травмовано чоловіка Повідомлення про подію надійшло до Основ'янського відділу поліції 28 че...

Опубліковано Поліція Харківщини 29 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чугуївському районі Харківської області на автошляху Київ-Харків-Довжанський відбулася ДТП, в результаті якого постраждали 7 осіб.