ua en ru

У Харкові чоловік у камуфляжі влаштував стрілянину на дитячому майданчику

У Харкові чоловік у камуфляжі влаштував стрілянину на дитячому майданчику Фото: у Харкові чоловік у камуфляжі влаштував стрілянину на дитячому майданчику

Поставивши трьох підлітків на коліна, він погрожував їм вбивством і кілька разів вистрілив у землю

У Харкові сьогодні, 2 березня 2016 року, на вулиці Гвардійців-Широнінців, 10 чоловік в камуфляжі влаштував стрілянину на дитячому майданчику. Про це йдеться в повідомленні місцевого видання "Городской Дозор".

Як наголошується, чоловік погрожував вогнепальною зброєю трьом підліткам, які поверталися зі школи додому. Поставивши їх на коліна, він став погрожувати вбивством і зробив декілька пострілів в землю.

"На місце події терміново були направлені відразу три екіпажі патрульної поліції. Побачивши співробітників правоохоронних органів, зловмисник спробував втекти, але швидко був затриманий", - йдеться в повідомленні.

У Харкові чоловік у камуфляжі влаштував стрілянину на дитячому майданчику

Фото: чоловік у камуфляжі влаштував стрілянину на дитячому майданчику у Харкові

Як повідомляється, під час обшуку у чоловіка був знайдений пістолет і розкладний ніж. Зловмисника доставили в управління поліції Московського району міста.

У Харкові чоловік у камуфляжі влаштував стрілянину на дитячому майданчику

Фото: у Харкові чоловік у камуфляжі влаштував стрілянину

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що організаторам терактів у Харківській області в 2014-2015 роках загрожує до 12 років позбавлення волі.