ua en ru

Х-фактор: 9 сезон 3 випуск дивитися онлайн

Х-фактор: 9 сезон 3 випуск дивитися онлайн Судді шоу Х-фактор 9

Х-фактор: 9 сезон 2 випуск дивитися онлайн можна на Styler. Третій випуск нового сезону вийшов 15.09.2018

У суботу, 15 вересня, вокальне шоу Х-фактор (СТБ) вирушило в рідне місто Андрія Беднякова – Маріуполь, в якому ведучий провів екскурсію по улюблених місцях, показав, де готують найсмачнішу шаурму, заїв на Маріупольський суднобудівний завод і знайшов найталановитіших земляків.

Дивіться 9 сезон 3 випуск Х-фактор на Styler.

В цей день на кастинг шоу прийшла Юлія Лут, яку телеглядачі можуть пам'ятати за проектами "Караоке на майдані" і "Шанс", де вона стала фіналісткою ще в підлітковому віці.

"Коли один раз у "Шансі" вийшло легко, ти думаєш, що далі буде, а адже минуло. І ти все чекаєш, що буде "бабах", і ти здивуєш. А ти не дивуєш", - каже Юлія. Вона вважає, що Х-фактор може стати для неї новим трампліном.

Х-фактор: 9 сезон 3 випуск дивитися онлайн

Кадр з шоу Х-фактор 9. Фото: Прес-служба СТБ

Інший учасник – Павло – працює клоуном у цирку міста Гуанчжоу – одному з найбільших цирків світу. З цирковою трупою хлопець гастролює з самого дитинства.

"Один раз у мене був рекорд - за рік я поміняв 32 школи", - згадує він.

Але робота клоуном не приносить хлопцеві такого задоволення, як спів, тому він вирішив, що пора міняти своє життя. І зробити це він хоче на Х-факторі.

Х-фактор: 9 сезон 3 випуск дивитися онлайнКадр з шоу Х-фактор 9. Фото: Прес-служба СТБ

Також в цю суботу підкорювали суддів: шотландець Брайан, який об'їздив 67 країн, допомагаючи різним компаніям виховувати командний дух у співробітників; музичний керівник дитячого садка; кілька молодих хлопців, які випивши три літри компоту, склали хіт і були впевнені, що їх пісня "порве зал на шматки", а суддів шоу змусить танцювати і веселитися

До речі, стали відомі деталі нового сезону шоу Київ вдень і вночі.

Раніше ми розповідали, що сталося у фіналі серіалу Київ вдень і вночі, і чим закінчилася ця заплутана історія. Також ми публікували першу серію.

Подивитися попередні серії Київ вдень і вночі можна на Styler.