ua en ru

У ДСНС розповіли подробиці масштабної ДТП на трасі Одеса-Київ

У ДСНС розповіли подробиці масштабної ДТП на трасі Одеса-Київ Фото: масштабна ДТП на трасі Одеса-Київ

Внаслідок масштабної ДТП на трасі Одеса-Київ 3 людей загинули, 9 отримали травми

В результаті масштабної дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) на трасі Одеса-Київ зіштовхнулися 9 автівок, 6 з який внаслідок аварії загорілися. Про це йдеться у повідомленні прес-служби управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області.

"На момент прибуття рятувальників було встановлено, що сталося ДТП за участі 9 транспортних засобів, 6 з яких було охоплено вогнем (4 легкових авто і 2 мікроавтобуси) та зафіксовано загорання стерні і сухої трави на узбіччі дороги. О 12:58 пожежу локалізовано та о 13:12 - ліквідовано", - йдеться у повідомленні.


Масштабна ДТП на трасі Одеса-Київ

Фото: масштабна ДТП на трасі Одеса-Київ

Внаслідок масштабної ДТП на трасі Одеса-Київ загинуло 3 особи та травмовано 9 осіб (з них - 2 дітей), яких госпіталізовано до Благовіщенської ЦРЛ.

аварія на трасі Одеса-Київ

Фото: аварія на трасі Одеса-Київ

"До місця події залучались 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки ДПРЧ-26 у ДСНС в області та 3 автомобілі місцевої пожежної охорони Благовіщенського району, оперативна група РВ УДСНС України в області, слідчо-оперативна група та ДАІ ГУ НП у Кіровоградській області, районна прокуратура, 3 бригади швидкої медичної допомоги", - повідомляють у відомстві.

ДТП на трасі Одеса-Київ

Фото: ДТП на трасі Одеса-Київ

Нагадаємо, раніше у прес-службі обласної поліції повідомляли, що в результаті масштабної ДТП на трасі Одеса-Київ зіштовхнулися 8 автомобілів, 5 з них загорілися, загинули 3 людини.