ua en ru

У Грузії підписано угоду про співпрацю Аджарії та Одеської області

У Грузії підписано угоду про співпрацю Аджарії та Одеської області Фото: Максим Степанов (УНІАН)

У підписанні угоди взяли участь глави України і Грузії

В Грузії було підписано угоду про співпрацю Аджарії та Одеській області на 2017-2019 рік. Про це повідомив голова одеської облдержадміністрації Максим Степанов в Facebook.

"Сьогодні у присутності президента України Петра Порошенка і президента Грузії Георгій Маргвелашвілі підписано Угоду про співпрацю на 2017-2019 рік - між Аджарією і Одеською областю", - заявив Степанов.

За його словами, в основі цього документу лежить угода від 2013 року, з якого, за його словами, майже нічого не було реалізовано.

"Це ж інвестиції, нові ринки збуту, встановлення відносин між підприємцями. Це обмін досвідом у роботі портів і митниці. Для наших дітей - це можливість відпочинку, стажування та участі у спортивних турнірах", - резюмував Степанов.

НОВІ МОЖЛИВОСТІ. Сьогодні у присутності Президента України Петра Порошенка та Президента Грузії Георгія Маргвелашвілі пі...

Опубліковано Maksym Stepanov 19 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко анонсував створення морського туристичного маршруту між Грузією і Україною, з включенням ряду інших країн.