ua en ru

Гройсман призначив Олену Бородіну своїм радником з питань розвитку села

Віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман призначив Олену Бородіну радником віце-прем'єр-міністра України з питань розвитку сільських територій.

Віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман призначив Олену Бородіну радником віце-прем'єр-міністра України з питань розвитку сільських територій. Про це повідомила прес-служба віце-прем'єра.

Як зазначається, цю кандидатуру на посаду радника надала Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад.
У вересні 2014 р. Гройсман звернувся з пропозицією до Асоціації під час спільної зустрічі надати кандидатуру на посаду радника з питань розвитку сільських територій, який буде постійно працювати в Уряді.

"Ми готові були розглянути будь-яку кандидатуру, яку запропонує Асоціація, адже вважаємо, якщо об'єднання сільських громад довіряє цій людині, тоді буде ефективний результат від спільної роботи Уряду та Асоціації, спрямованої на розвиток сільських територій. Асоціація запропонувала кандидатуру пані Бородіної і ми підтримали цю пропозицію. Переконаний, попереду на нас чекає спільна, злагоджена робота", - сказав Гройсман.

Бородіна Олена Миколаївна - доктор наук зі спеціальності економіка сільського господарства та АПК, професор в галузі економіки та управління національною економікою, член-кореспондент Національної Академії Наук України зі спеціальності економіка сільського господарства.

Раніше Гройсман заявив, що пакет законодавчих ініціатив, необхідних для реалізації реформи місцевого самоврядування, має бути прийнятий Верховною Радою невідкладно.