ua en ru

На кордоні з Польщею невідомі напали на українських поліцейських

На кордоні з Польщею невідомі напали на українських поліцейських Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Правоохоронці затримали трьох осіб

На кордоні з Польщею невідомі напали та завдали тілесних ушкоджень українським поліцейським. Про це йдеться у повідмоленні патрульної поліції Львову у Facebook.

Як зазначається, подія сталася близько опівночі поблизу пункту пропуску "Краковець".

"До автопатруля підійшов громадянин і почав зачіпатися до патрульних, нецензурно висловлюватися і ображати поліцейських. Чоловік не реагував на зауваження і закликав на підмогу інших громадян з черги, які лише загострили конфлікт", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що правоохоронці затримали організаторів протиправних дій, після чого кілька десятків осіб з черги здійснили спробу звільнити затриманих, у наслідок чого було пошкоджено патрульний автомобіль, а також викрадено номерні знаки.

Зазначається, що одному із затриманих вдалося втекти.

Крім того, зловмисники нанесли тілесні ушкодження двом патрульним.

"Чоловік, який викрав номерні знаки, один - викинув на узбіччя, а другий викинув, коли його наздоганяли поліцейські. Усі троє, за попередньою інформацією родичі і є мешканцями Яворівського району. Тепер чоловікам загрожує кримінальна відповідальність за опір працівникам поліції та крадіжку номерних знаків", - йдеться у повідомленні.

Конфлікт на кордоні загарожує криміналом трьом особам Близько опівночі поблизу пункту пропуску «Краковець» до автопатруля підійшов громадянин і почав зачіпатися до патрульних, нецензурно висловлюватися і ображати поліцейських. Чоловік не реагував на зауваження і закликав на підмогу інших громадян з черги, які лише загострили конфлікт. Інспектори затримали організаторів протиправних дій. Тоді кілька десятків осіб з черги намагаючись звільнити затриманих пошкодили патрульний автомобіль та викрали номерні знаки, чим дали можливість втекти одному із затриманих. Також, особи нанесли тілесні ушкодження двом патрульним: забої, садна. Чоловік, який викрав номерні знаки, один – викинув на узбіччя, а другий викинув, коли його наздоганяли поліцейські. Усі троє, за попередньою інформацією родичі і є мешканцями Яворівського району. Тепер чоловікам загрожує кримінальна відповідальність за опір працівникам поліції та крадіжку номерних знаків. #Lvivpolice #патрульнаполіціяЛьвова #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Львова 27 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві під будівлею Адміністрації президента України сталася сутичка прихильників позбавленого українського громадянства Михайла Саакашвілі з поліцією