ua en ru

ДПЗКУ у І півріччі 2013 р. збільшила чистий прибуток два рази - до 45,6 млн грн

ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" (ДПЗКУ) у І півріччі 2013 р. порівняно з відповідним періодом 2012 р. збільшила чистий прибуток в два рази - до 45 млн 660 тис. грн. Про це повідомляє держустанова "Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України" при національній комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР).

Чистий дохід від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) корпорації за звітний період зріс теж майже у два рази - до 463 млн 698 тис. грн.

Валовий прибуток корпорації у І півріччі 2013 р. зменшився порівняно з відповідним періодом минулого року на 14,4% - до 66 млн 024 тис. грн.

ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" (ДПЗКУ) - один із найбільших гравців на вітчизняному аграрному ринку, створене як державне підприємство на виконання постанови Кабінету міністрів України від 11.08.2010 р. №764.

ДПЗКУ надає послуги із приймання, зберігання і відвантаження зерна, борошна, круп, інших харчових продуктів; виробництва кормів і комбікормів, кормових добавок та інших кормових продуктів; формування ресурсів зерна і продуктів його первинної переробки на регіональному і загальнодержавному рівні.