ua en ru

Екс-заступник голови "Нафтогазу" застрелився у ході обшуку ГПУ

Екс-заступник голови "Нафтогазу" застрелився у ході обшуку ГПУ Фото: Генеральная прокуратура

За даними джерел РБК-Україна, мова йде про Геннадія Юр'єва

Співробітники Генеральної прокуратури України (ГПУ) у ході обшуку виявили труп екс-заступника голови НАК "Нафтогаз України", який застрелився у ході обшуку. Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

За даними джерел РБК-Україна, мова йде про Геннадія Юр'єва.

Як зазначається, ГПУ провела низку обшуків в межах кримінального провадження за фактом розкрадання грошових коштів ДАТ "Чорноморнафтогаз" НАК "Нафтогаз України" при закупівлі самопідйомних плавучих бурових установ.

"Після проникнення до одного з обшукуваних приміщень слідчою групою був виявлений труп колишнього заступника голови НАК "Нафтогаз України", який ймовірно здійснив постріл з вогнепальної зброї під час проникнення", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що наразі на місці працює слідча оперативна група.

Як повідомила Сарган у коментарі до свого запису у соцмережі, Екс-заступник голови "Нафтогазу" застрелився у ході обшуку ГПУ.

Генеральною прокуратурою України в межах кримінального провадження за фактом розкрадання грошових коштів ДАТ «Чорноморна...

Опубліковано Ларисою Сарган 21 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд заарештував кошти, вилучені при обшуках у справі про розкрадання в "Укргазбанку".