ua en ru

Готовність об'єктів для введення цілодобового водопостачання в Львові складає 70-100%, - мер міста.

Готовність об'єктів для введення цілодобового водопостачання в Львові складає 70-100%. Про це повідомив сьогодні журналістам мер міста Андрій Садовий. За його словами, зараз в Львові продовжуються роботи по введенню цілодобового водопостачання в місті. Зокрема, вже закінчені роботи по заміні водопроводу на водозаборі «Крехів». Готовність складає 100%.

Також на завершальній стадії реконструкція станції «Миколаїв». Тут готовність 90%. «Робочі працюють по 10 годин на добу», - сказав він.

Найбільший об'єкт заміни водопроводу « Плугів - Золочів» готовий на 76%, прокладено 7 тис. метрів із запланованих 9 тис. м труб. Загальна вартість робіт на цьому об'єкті складає більше 60 млн грн.

Також на 70% виконані роботи по реконструкції водопровідно-насосної станції « Вінники». Всі роботи планується завершити до 25 грудня 2009 р.

З цього дня Львів планує цілодобово подавлівать холодну і гарячу воду населенню міста. Загальна вартість даного проекту - 191 млн грн. Зараз цілодобове водопостачання має лише 64% жителів міста.