ua en ru

Держприкордонслужба України не зафіксувала бойових зіткнень на українсько-російському кордоні

Бойових зіткнень та обстрілів на українсько-російському кордоні за минулу добу не відбувалося.

Бойових зіткнень та обстрілів на українсько-російському кордоні за минулу добу не відбувалося. Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Обстановка на українсько-російському кордоні суттєвих змін не зазнала та залишається напруженою, але контрольованою. Бойових зіткнень та обстрілів на українсько-російському кордоні не відбувалося", - йдеться у повідомленні.

Також, як повідомляє Держприкордонслужба, підрозділи Збройних сил Росії продовжують стягувати сили до безпосередньої близькості до кордону з Україною.

Крім того, о 20:55 1 жовтня 2014 р. прикордонним нарядом в районі н.п. Червоний Чабан на висоті до 2 км було виявлено один БПЛА, що порушив повітряний простір адміністративного кордону між Херсонської областю та АР Крим та прослідував в напрямку м. Херсон.

Нагадаємо, сьогодні під час брифінгу представник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, що Збройні сили Російської Федерації продовжують стягувати нові підрозділи і військову техніку до кордону з Україною.