ua en ru

Держкомтелерадіо створив організаційно-моніторинговий центр "ЗМІ на виборах 2012"

Державний комітет телебачення і радіомовлення України (Держкомтелерадіо) створив організаційно-моніторинговий центр "ЗМІ на виборах 2012". Відповідний наказ підписав голова Держкомтелерадіо України Олександр Курдінович. Про це повідомляє прес-служба комітету.

Метою створення центру є сприяння дотриманню принципу рівного доступу учасників виборчого процесу до ЗМІ під час виборів народних депутатів, а також неупередженому, точному та об'єктивному висвітленню у ЗМІ перебігу виборчого процесу.

Очолити новий напрямок діяльності доручено заступнику голови Держкомтелерадіо України Дмитру Кравченку.

Центр "ЗМІ на виборах 2012" проводитиме моніторинг ефірів державних телерадіокомпаній щодо висвітлення виборчої кампанії та дотримання принципу рівного доступу до ЗМІ, а також інших засобів масової інформації та Інтернет-ресурсів щодо фактів порушення установленого законом порядку проведення передвиборної агітації з використанням ЗМІ.

Крім того, організаційно-моніторинговий центр Держкомтелерадіо надаватиме всебічну підтримку офіційним спостерігачам від іноземних держав та міжнародних організацій на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 р.

Читайте також: Опозиція представлена на телебаченні значно більше ніж партія влади, - Держкомтелерадіо

Нагадаємо, вибори народних депутатів України відбудуться 28 жовтня 2012 р.