ua en ru

В горах Івано-Франківської області від удару блискавки загинув відпочиваючий з Харкова

В горах Івано-Франківської області від удару блискавки загинув відпочиваючий з Харкова Фото: блискавка (facebook.com/MNS.GOV.UA)

Під горою Кострич від удару блискавки загинув 48-річний житель Харкова

В Івано-Франківській області у горах біля села Бистрець від удару блискавки загинув відпочиваючий з Харкова. Про це йдеться в повідомленні управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області в Facebook.

Повідомляється, що 23 липня о 18:06 до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що біля села Бистрець у долині Псарівка гори Кострич Верховинського району в результаті попадання блискавки загинув 48-річний житель Харкова, який перебував на відпочинку.

"Для транспортування тіла загиблого були залучені 5 рятувальників Верховинського пошуково-рятувального відділення. Гірські рятувальники знесли тіло загиблого з Кострича та передали працівникам Національної поліції", - йдеться в повідомленні.

Людину вбила блискавка 23 липня о 18:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що біля села Бистрець ...

Опубліковано Управління ДСНС України в Івано-Франківській області 23 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Черкаській області від удару блискавки загинули три людини. Трагедія сталася, коли сім'я збирала огірки на полі сільськогосподарського виробничого комбінату.