ua en ru

Головний інспектор Південної митниці оскаржив свій арешт за ДТП

Головний інспектор Південної митниці Міністерства доходів і зборів України оскаржив рішення Київського районного суду м. Одеси про взяття під варту за вчинення ним дорожньо-транспортної пригоди.

Головний інспектор Південної митниці Міністерства доходів і зборів України оскаржив рішення Київського районного суду м. Одеси про взяття під варту за вчинення ним дорожньо-транспортної пригоди. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київського районного суду м.одеси.

"Не погоджуючись з рішенням Київського районного суду м. Одеси про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, інспектор оскаржив його в апеляційному суді Одеської області", - йдеться в повідомленні.

Перебуваючи за кермом автомобіля SsangYong Rexton, інспектор виїхав на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з автомобілем Renault Logan. В результаті ДТП водій і пасажир автомобіля Renault Logan отримали важкі ушкодження, а винуватець ДТП втік з місця події. Рішенням Київського райсуду м.Одеси він був узятий під варту.

Нагадаємо, прокуратурою Одеської області за результатами проведеної перевірки виявила факти зловживань службовцями Південної митниці Міністерства доходів і зборів України на суму 2 млрд грн.