ua en ru

Голова Харківської ОДА заявив про стовідсоткове розкриття терактів в області

Голова Харківської ОДА заявив про стовідсоткове розкриття терактів в області Фото: місце вибуху на мітингу в Харкові у лютому 2015 р.

Ігор Райнин заявив, що встановлені та замовники злочинів

Глава Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнин заявив про стовідсоткову розкриття терактів в області. Про це Райнин повідомив під час зустрічі з надзвичайним і повноважним Послом Франції в Україні Аленом Ремі, повідомляє прес-служба ОДА.

"Ми вийшли на стовідсоткову розкриття терактів у Харківській області", - цитує прес-служба слова губернатора.

За словами Райнина, такий показник розкриття терактів - це сигнал всім злочинцям про те, що вони будуть знайдені і покарані.

"Мало того, ми вийшли не лише виконавців, але й замовників. Зараз ведуться слідчі дії. Результати будуть оприлюднені трохи пізніше", - пообіцяв він.

Також голова Харківської ОДА підкреслив, що служба безпеки діє дуже ефективно, і рівень координації дій всіх силових відомств в регіоні досить високий.

"Щодня ми проводимо великі оперативні заходи. При цьому розуміємо, що плани щодо дестабілізації ситуації в Харківській області існують. Але це питання можливостей. Якщо б ми не могли протистояти противнику, то ситуація могла б розвиватися вглиб країни. Харків - дійсно кордон, це розуміють всі. Президент України Петро Порошенко, а також мій колега - голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі - не раз говорили, що вистоїть Харків - вистоїть вся країна. І я хочу сказати, що Харківщина не тільки вистоїть, але і отримає розвиток", - підкреслив Райнин.

Нагадаємо, раніше в СБУ повідомили про те, що в Харкові знешкодили угруповання, яка брала участь у здійсненні 9 резонансних злочинів.