ua en ru

Загибель Таранова: поліція проведе експертизу технічного стану гідроциклу

Загибель Таранова: поліція проведе експертизу технічного стану гідроциклу Фото: водний мотоцикл, на якому розбився замглави АП

Кримінальне провадження відкрито за статтею "Порушення чинних на транспорті правил"

За фактом загибелі заступника глави Адміністрації президента України Андрія Таранова поліція проведе низку експертиз, зокрема експертизу технічного стану водного мотоцикла, яким він керував перед смертю. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зазначено, що 18 вересня близько 13:30 у Києві на річці Дніпро стався смертельний випадок на воді, внаслідок чого загинув заступник глави АП Таранов.

За попередньою інформацією, транспортний засіб, яким він керував, здійснив зіткнення з іншим плавзасобом.

Наразі поліція вже вилучила з води гідроцикл, на якому розбився заступник глави АП.

На фото чітко видно, що у водного мотоцикла відсутнє кермо. Вочевидь, зіткнення було такої сили, що кермо відірвалося і затонуло в Дніпрі.

Загибель Таранова: поліція проведе експертизу технічного стану гідроциклуФото: гідроцикл, на якому розбився Таранов

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Відомості про цю подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 291 КК (порушення чинних на транспорті правил).

Загибель Таранова: поліція проведе експертизу технічного стану гідроциклуФото: поліція вилучила водний мотоцикл, на якому розбився Таранов

"Більше інформації слідчі отримають після проведення всіх необхідних експертиз, зокрема після експертизи технічного стану транспортного засобу, яким керував Андрій Таранов", - наголосили в Нацполіції.

Нагадаємо, сьогодні в Києві на водному мотоциклі розбився заступник глави АП Андрій Таранов.