ua en ru

У Німеччині в житловому будинку виявлені тіла 7 дітей

У Німеччині в житловому будинку виявлені тіла 7 дітей Фото: німецька поліція

Тіла знаходилися в одній з кімнат будинку, були загорнуті в паперові рушники і пластикові пакети і складені в коробку.

В німецькому місті Wallenfels в житловому будинку виявлено тіла сімох дітей. Вони були виявлені вдень 12 листопада бригадою швидкої допомоги, яка приїхала за викликом. Про це повідомляє місцева поліція повідомляє газета Süddesutche Zeitung.

За інформацією видання inFranken.de, тіла знаходилися в одній з кімнат будинку, були загорнуті в паперові рушники і пластикові пакети і складені в коробку.

Останки дітей були відправлені на експертизу. Результати стануть відомі не раніше початку наступного тижня, так як деякі тіла виявилися "в поганому стані".

Представник прокуратури Мартін Диппольт заявив, що деякі тіла пролежали в будинку кілька років. Стать і вік померлих поки встановити не вдалося.

За словами сусідів, сім'я, що проживала в будинку, складалася з двох подружжя, матері одного з них і кількох дітей. Владі поки що не вдалося знайти і опитати 45-річну жінку, яка, можливо, є матір'ю знайдених мертвих немовлят. Наприкінці вересня вона переїхала в інше місце після сварки з чоловіком.

Нагадаємо, на початку листопада у салоні обгорілого автомобіля в с. Золотковичі Львівської області виявили два тіла місцевих жителів без ознак життя.