ua en ru

У Німеччині сталася стрілянина в нічному клубі, є загиблі

У Німеччині сталася стрілянина в нічному клубі, є загиблі Фото: стрілянина в Німеччині (twitter.com assi_saji)

В результаті стрілянини загинули 3 людей, ще кілька тяжко поранені

У місті Констанц (Німеччина) 34-річний чоловік відкрив стрілянину в нічному клубі, в результаті чого загинули 3 людей, ще декілька поранені. Про це повідомляє прес-служба поліції міста.

"34-річний чоловік у нічному клубі в Констанц відкрив стрілянину рано вранці в неділю, 04:30. Було вбито три людини, ще кілька отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що передбачуваний злочинець був поранений в перестрілці з поліцейськими, і пізніше помер в лікарні від отриманих поранень. Також один з поліцейських отримав вогнепальне поранення.

Мотиви стрілка поки не ясні, поліція продовжує розслідування інциденту. Також не ясно, діяв злочинець поодинці або в змові з ким-то.

Нагадаємо, 28 липня в Києві на вулиці Татарській, 18б сталася стрілянина, в результаті якої молодий чоловік поранений. Старший інспектор Шевченківського управління поліції в Києві Ірина Сенишин уточнила, що пораненому була надана медична допомога, і незабаром його випишуть з лікарні. Зловмисник стріляв із травматичної зброї.