ua en ru

У Німеччині почали судити біженців, підозрюваних у вбивстві 36 осіб у Сирії

У Німеччині почали судити біженців, підозрюваних у вбивстві 36 осіб у Сирії Фото: поліція Німеччини

Біженців звинувачують в участі у терористичному угрупованні "Фронт Ан-Нусра"

У Німеччині розпочався суд над біженцями, яких підозрюють в участі в терористичній організації "Фронт ан-Нусра" і бойових діях в Сирії. Про це повідомляє DW.

Повідомляється, що суд у Штутгарті почав розгляд справи за звинуваченням проти чотирьох сирійців у військових злочинах, що стосуються часів, коли вони перебували в лавах антиурядової терористичної організації "Фронт Ан-Нусра".

Зазначено, що троє підозрюваних причетні до вбивства 36 представників урядових сил Сирії, яке було скоєно на звалищі поблизу міста Табка під час громадянської війни у країні. Жертвами стали офіцери сирійської поліції, представники сил безпеки і військові, які потрапили в полон під час захоплення бойовиками міста Ракка.

Пізніше обвинувачені, які є чоловіками у віці від 24 до 35 років і належать до однієї родини, прибули в Європу і попросили про політичний притулок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Гамбурзі і Любеку (Німеччина) поліція затримала чотирьох підозрюваних в участі в терористичній організації "Фронт ан-Нусра".