ua en ru

Геращенко: поліцейського Олійника побили в СІЗО

Геращенко: поліцейського Олійника побили в СІЗО Фото: Сергій Олійник

Почалося засідання Апеляційного суду у справі про арешт Олійника

Поліцейського Сергія Олійника, якого звинувачують в умисному вбивстві неповнолітнього в ніч на 7 лютого, побили в СІЗО. Про це у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко

"Почалося засідання апеляційного суду у справі про арешт патрульного поліцейського Сергія Олійника. У Сергія синець на губі. Тільки що з'ясувалося, що в Лук'янівському СІЗО, випадково або по злому наміру, було допущено його зміст з іншими правопорушниками, в результаті чого у нього сталося зіткнення з іншим ув'язненим у слідчому ізоляторі. Адвокати вимагають від прокуратури розпочати кримінальне провадження за фактом недбалості посадових осіб слідчого ізолятора за фактом нанесення тілесних ушкоджень Олійнику", - повідомив Геращенко.

За його словами, у залі суду присутні глава МВС Арсен Аваков, керівник Національної поліції Хатія Деканоїдзе і мер Києва Віталій Кличко.

Началось заседание апелляционного суда по делу об аресте патрульного полицейского Сергея Олийника. У Сергея кровоподтё...

Опубликовано Антоном Геращенко 2 марта 2016 г.

Нагадаємо, водій BMW Ростислав Храпачевський, за яким в ніч на 7 лютого столичні поліцейські влаштували погоню, яка призвела до загибелі пасажира, відпущений Голосіївським судом Києва під особисте зобов'язання.