ua en ru

Georgian Airways з 1 липня почала виконувати прямі рейси з Тбілісі в Одесу

Georgian Airways з 1 липня почала виконувати прямі рейси з Тбілісі в Одесу

Грузинська авіакомпанія Georgian Airways (Airzena) 1 липня почала виконувати прямі рейси Тбілісі-Одеса-Тбілісі. Про це повідомляє прес-служба одеського аеропорту.

"Це знаменна подія, - зазначив генеральний директор авіакомпанії Georgian Airways Іасе Зауташвілі. - Довгий час ми намагалися відновити ці рейси. Збільшиться потік туристів в грузинську і українську сторони. На перших порах це буде щотижневий рейс по середах, але, виходячи з великого суспільного інтересу з одного і іншого боку, ми сподіваємося, що зможемо додати ще декілька рейсів в тиждень в майбутньому".

За словами директора ТОВ "Міжнародний аеропорт Одеса" Віталія Портянко, адміністрація одеського аеропорту постійно працює над розширенням маршрутної мережі. "Georgian Airways - це вже сьома авіакомпанія, з якою ми почали співпрацювати з початку 2014 р. Відтепер близько трьох годин буде потрібно пасажирам, щоб дістатися з Одеси у сонячну Грузію. Ми впевнені, що новий рейс буде популярним серед наших пасажирів", - додав він.

Відзначається, що прямі рейси в Тбілісі авіакомпанії Georgian Airways виконуються на літаках сімейства CRJ з двома класами обслуговування на борту. Час у дорозі - два години.