ua en ru

Генштаб оприлюднив документи вбитого на Донбасі військового РФ

Генштаб оприлюднив документи вбитого на Донбасі військового РФ Фото: речі вбитого на Донбасі російського військового

Опубліковані нові докази присутності військових в Україні

Генеральний штаб Збройних сил України опублікував фотографії документів російського військовослужбовця Олега Овсяннікова, який був убитий в ході бою з українськими бійцями на Донбасі. Фотографії були опубліковані на сторінці Генштабу ЗСУ на Facebook.

"Продовжуємо оприлюднити докази присутності російських військових у рядах бойовиків. Днями українські військові, які несуть службу в зоні АТО поблизу с. Новозвановка Луганської області, виявили розвідувальну групу у складі 15-20 осіб", - йдеться в повідомленні.

Між силами АТО і диверсантами зав'язався бій, в результаті якого розвідгрупа відійшла. Згодом бойовики здійснили спробу зайти в тил українських військових з лівого флангу, але знову були відкинуті вогнем і відступили з втратами. На місці події українськими військовими було виявлено тіло загиблого.

Крім цього, сили АТО знайшли документи вбитого Овсяннікова Олега Миколайовича на право безкоштовного проїзду як ветерана бойових дій, видані Головним управлінням Пенсійного фонду РФ Омутнинского району Кіровської області Росії, розвантажувальний жилет, 4 гранати, 3 запалу до них, запав на установку розтяжки.

Продовжуємо оприлюднювати докази присутності російських військових у лавах бойовиків. Днями українські військові, що нес...

Posted by Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine on 13 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше Генштаб оприлюднив фотографії банківських карток, бронежилетів та номер телефону, які належали російському військовому.