ua en ru

General Motors відкликає 7,9 тис. автомобілів Cadillac CTS з КНР.

Американський автомобільний концерн General Motors (GM) відкличе 7 тис. 942 автомобіля марки Cadillac CTS з ринку Китаю у зв'язку з виявленими дефектами в гальмівній системі машин. Відповідно до звіту Управління з нагляду за якістю, інспекції та карантину (AQSIQ) КНР, в партії автомобілів були виявлені несправності, які призводять до витоку гальмівної рідини, передає китайське інформаційне агентство "Сіньхуа".
Також повідомляється, що відкликання бракованих автомобілів буде проходити, починаючи з 28 квітня поточного року. Всім власникам Cadillac CTS рекомендовано зв'язатися зі своїми дилерськими центрами для проходження діагностики на предмет виявлення зазначених недоліків.
Нагадаємо, кількома днями раніше компанія Shanghai GM - спільне підприємство американського GM і китайської Shanghai Automotive Industry Corporation - оголосило про відкликання понад 2,5 тис. автомобілів Chevrolet Captiva, імпортованих з Південної Кореї. Крім того, раніше в березні американський автогігант GМ також оголосив про відкликання 1,3 млн малолітражних автомобілів у США, Канаді та Мексиці через проблеми з гідро підсилювачем керма. Виявлений дефект став причиною 14 аварій, в одній з яких людина отримала травми.