ua en ru

У Гамбурзі протестуючі проти саміту G20 напали на поліцейську дільницю

У Гамбурзі протестуючі проти саміту G20 напали на поліцейську дільницю Фото: протести в Гамбурзі (twitter.com/G20HH2017)

У Гамбурзі тривають сутички з поліцією

В Гамбурзі (Німеччина), де сьогодні стартує саміт країн "Великої двадцятки" (G20), протестувальники напали на поліцейську дільницю, передає Frankfurter Allgemeine.

Повідомляється, що протестувальники напали на поліцейську дільницю в районі Альтон. Зокрема, за даними поліції, нападники використовували коктейлі Молотова, внаслідок чого загорілися поліцейські машини. Німецькі правоохоронці закликають громадян не відвідувати територію цієї поліцейської дільниці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті зіткнень у Гамбурзі постраждали понад 70 поліцейських. Даних про кількість постраждалих серед демонстрантів поки немає. Після безуспішних закликів до демонстрантів розійтися, правоохоронцям довелося застосувати водомети. У відповідь учасники акції протесту почали кидати в поліцейські машини пляшки і камені.

За даними DW, на деяких вулицях на проїжджій частині розкидані дорожні шипи. Поліція припускає, що тим самим радикально налаштовані протестувальники хотіли вивести з ладу автомобілі правоохоронців.