ua en ru

Франція - Іспанія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу

У товариському матчі збірна Франції мінімально обіграла команду Іспанії. Єдиний гол у матчі забив Лоїк Ремі.

У товариському матчі збірна Франції мінімально обіграла команду Іспанії. Єдиний гол у матчі забив Лоїк Ремі.

4 вересня, 22:00
Париж, "Стад де Франс"
Франція - Іспанія, 1:0
Гол:
Ремі, 73
Франція: Льоріс - Дебюші, Варан, Сахо, Евра - Погба, Сіссоко, Матуіді - Грізманн, Бензема, Вальбуена.
Іспанія: Де Хеа - Карвахал, Рамос, Сан Хосе, Аспілікуета - Бускетс, Коке, Фабрегас - Рауль Гарсія, Касорла, Дієго Коста

Фінальний свисток

90+1 хв. Сілва і Іско розіграли стінку на вході в штрафний майданчик суперника, де гравця Реала і кинули на газон - свисток судді мовчить.

88 хв. вдруге за матч іспанці включилися. Стало більше у них руху і напівмоментів.

83 хв. Давид Сілва міг забивати після того, як його вивели на ударну позицію, але його удар виявився неточним.

Франція - Іспанія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу78 хв. Касорла йде з поля - виходить Іско. А замість Сіссоко виходить Дорм.

77 хв. Аспілікуета прострілив з лівого флангу - двоє іспанців могли замикати, але ніхто не зміг цього зробити.

Франція - Іспанія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу73 хв. Ну, нарешті! Вальбуена отримав м'яч навпроти пустих воріт, але замість удару відкотив на Ремі, який верхи і відправив м'яч у сітку!

69 хв. Зовсім скисла гра. Французи поки не можуть зламати оборону суперника. А в здатності іспанців вже й не надто віриться.

64 хв. Вальбуена опинився з м'ячем у штрафному майданчику французів і пробив, але влучити у ворота не зміг.

Франція - Іспанія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу58 хв. Замість Гарсії вийшов Сілва. А у французів Гризмана поміняв Ремі.

55 хв. Абсолютно ніяка зараз збірна Іспанії. Аж не віриться, що ця команда виграла три великих турніри поспіль.

50 хв. Забиває Бензема з пасу Сіссоко, але робить це з офсайду.

Франція - Іспанія: стенограма онлайн-трансляції товариського матчу46 хв. Замість Бускетса вийшов Итураспе.

Другий тайм.

Отже, поки нулі. Перерва

44 хв. Дієго Коста - єдиний у складі іспанців, хто намагається загострити дії своєї команди. Але одних старань "аристократа" дуже мало.

39 хв. Бензема, на диво, досить непогано пробив без підготовки здалеку - Де Хеа забрав м'яч.

37 хв. Грізманн що є сили приклався по м'ячу з лінії штрафного, звідки той полетів прямо в голову Карвахаля. Це нокдаун для іспанця.

33 хв. Вдалося зараз іспанцям перевести гру на половину поля французів. Але традиційна тікі-така приносить поки тільки відсотки володіння м'ячем, а не моменти.

28 хв. Фабрегас зважився на дальній удар, м'яч зачепив ногу когось із суперників, злетів у повітря і приземлився на верхню сітку воріт. Виглядало небезпечно.

24 хв. Незважаючи на відсутність моментів, французи поки повністю переграють суперника. Іспанці навіть за думкою атаки Франції не встигають.

19 хв. Карвахаль прорвався по правому флангу і навісив у центр штрафного, звідки Коста дуже неточно пробив головою. М'яч полетів за БОКОВУ лінію.

14 хв. Поки що іспанці виглядають дуже розібрано. Подекуди проскакує типове володіння м'ячем, але на короткі відрізки.

9 хв. А ось і перший момент. Ну, майже момент. Бензема вивели на ударну позицію, Карім пробив, але Де Хеа легка впорався з поставленим завданням.

5 хв. Рівно починають команди. Французи трохи більше володіють м'ячем, але іспанці поки не дозволяють супернику користуватися цим.

Звучать гімни обох країн, а значить, пора і нам починати нашу трансляцію.

Добрий вечір, друзі. Ми починаємо вечір футбольної класики у виконанні збірних Франції та Іспанії.

Обидві команди тільки починають свій шлях. Французи сповнені рішучості підготуватися до домашнього Євро-2016 на такому рівні, щоб тріумфом завершити його. А ось збірна Іспанії після провалу на Чемпіонаті світу збирається повернутися на вершину світового футболу.

Команди по-різному провели останній Мундіаль. Іспанці після сенсаційної поразки від збірної Голландії на початку турніру, програли чилійцям і лише у збірної Австралії іспанцям вдалося виграти.

Французи ж влаштували розгроми Гонудрасу і Швейцарії, після чого зіграли по нулях з Еквадором. У першому ж матчі плей-офф проти німців французи мінімально програли і покинули турнір.

Зовсім недавно стало відомо, що збірній Іспанії не зможе допомогти Андрес Іньєста, який отримав травму в матчі "Барселони" проти "Вільяреала". Також Вісенте дель Боске не викликав у збірну захисника Піку і нападника вже "Мілана" Фернандо Торреса.