ua en ru

Фракція "БЮТ" у Київській раді закликає "Блок Кличка" підписати звернення про денонсацію угоди з Росією щодо Чорноморського флоту.

Фракція "Блоку Юлії Тимошенко" у Київській міській раді закликає депутатів фракції "Блоку Віталія Кличка" підписати ініційоване БЮТ звернення депутатів Київської ради до народних депутатів України про прийняття Закону України про денонсацію угоди з Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту РФ на території України. Про це повідомила прес-служба фракції БЮТ у Київраді.

Депутати від опозиційних сил Київради аргументують звернення до депутатів парламенту тим, що позицію киян не було почуто владою, незважаючи на багатотисячні протестні мітинги під стінами Верховної Ради та підписи проти продовження перебування Чорноморського флоту РФ у Криму.

"Дивно, що цього разу ваша фракція не почула істинну позицію киян - під зверненням поставлено лише один підпис - депутата від "Народного руху України", яка є членом Вашої фракції". "Якщо ви виборюєте право вважатись захисником інтересів киян та бути обраним на посаду мера міста Києва, то ми, депутати фракції "Блоку Юлії Тимошенко" у Київській міській раді, закликаємо Вас, Віталію Володимировичу, та кожного з депутатів фракції "Блоку Віталія Кличка" підтримати звернення до народних депутатів України", - йдеться у зверненні фракції БЮТ у Київраді.

Текст звернення депутат в Ки вської ради до народних депутатів про прийняття закону про денонсацію угоди між Україною та РФ щодо перебування Чорноморського флоту на території України було вручено депутатам "Блоку Віталія Кличка" під час пленарного засідання сесії Київради.