ua en ru

Форвард "Манчестер Сіті" потрапив у ДТП

Форвард "Манчестер Сіті" потрапив у ДТП Фото: Серхіо Агуеро (facebook.comsergioelkunaguero)

Серхіо Агуеро не зможе вийти на поле в найближчі два місяці

Нападник англійського "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро потрапив у дорожньо-транспортну пригоду в Амстердамі (Голландія), повертаючись з концерту колумбійської поп-виконавця Малумы. Про це повідомляє Аrgentina.as.

Повідомляється, що водій таксі, в якому знаходився 29-річний аргентинець, не впорався з керуванням і на великій швидкості врізався в стовп.

За даними джерела, Агуеро отримав перелом ребер, а життя аргентинця врятував ремінь безпеки.

З-за отриманих травм нападник "Манчестер Сіті" не зможе вийти на поле в найближчі два місяці.

З-за ДТП Агуеро не допоможе "городянам" в найближчому матчі англійської Прем'єр-ліги проти "Челсі", а також не зіграє в найважливіших поєдинках кваліфікації до чемпіонату світу-2018 за Аргентину.

Нагадаємо, що 26 вересня "Манчестер Сіті" на своєму полі здобув перемогу з рахунком 2:0 над донецьким "Шахтарем" у матчі 2 туру групи F Ліги чемпіонів.

На 48 хвилині зустрічі відзначився Кевін Де-Брейне. На 70 хвилині після порушення в штрафній від Івана Ордеця, головний арбітр матчу призначив одинадцятиметровий, але Андрій П'ятов зумів відбити удар від Серхіо Агуеро. В кінці другого тайму встановив остаточний результат Рахім Стерлінг.

Завдяки цій перемозі "Манчестер Сіті" виходить в лідери турнірної таблиці, маючи в активі 6 очок. У "Шахтаря" і "Наполі" по 3 очки, у "Фейєноорда" - 0.